Emigratie

U Wilt Emigreren en Uw Huis Snel Verkopen? 

Wanneer u graag naar het  buitenland wilt emigreren om in uw droomomgeving te gaan wonen, dan wilt u niet langer wachten. U wilt uw woning zo snel mogelijk verkopen en zonder zorgen vertrekken.

Wat kunt u van ons verwachten?

Vragen? Vul dan het Formulier in op de Home Pagina of Bel Ons voor Informatie: 06 53 20 71 86

U wilt er niet aan denken om straks vanuit het buitenland nog uw voormalige woning in Nederland te moeten managen en onderhouden. U wilt emigreren zonder zonder.

Maar wat houdt u tegen? De woning staat al een tijd te koop. De makelaar adviseert u om de prijs te verlagen,  maar daardoor kan zomaar een restschuld ontstaan.  Het is onzeker binnen welke tijd de woning verkocht wordt en het is in veel gevallen langer dan u zou willen.  Bovendien is het hele proces onvoorspelbaar en geeft het veel stress. De woning moet eigenlijk elke dag in orde zijn voor de kijkers die komen bezichtigen en het onderhoud moet op peil blijven. Een emigratie geeft al de nodige zorgen maar een huis niet verkopen geeft nog meer stress.

Het ergste is dat u geen invloed heeft op het proces en de verkoop wel een jaar of langer op zich kan laten wachten. En uw huis zelf verkopen is ook geen optie, want u wilt zo snel mogelijk weg. U wilt uw woning bij voorkeur direct verkopen. 

Ook wanneer u al verhuisd bent naar het buitenland maar de woning nog niet verkocht is, bent u afhankelijk van een makelaar die de mensen rondleidt en u op de hoogte houdt van de voortgang.

Vraag GRATIS advies: 06 53 20 71 86

Niet alleen wacht u vol spanning af of de makelaar belt, maar ook moeten in de tussentijd de  beide hypotheken betaald worden. Als de financiën dat toelaten, is dat geen probleem. Maar voor  veel mensen zal het onbetaalbaar zijn.

Als u een verhuizing naar het buitenland plant, zorg dan dat u niet ongerust hoeft te zijn over een langdurig verkoopproces. 

Er zijn meerdere huisopkopers actief in de markt.  Woning Investeerders Netwerk is een netwerk van particuliere investeerders dat huizen contant kan aankopen. Over het algemeen is één bezichtiging voldoende om een aanbieding binnen 48 uur te maken. In een paar weken tijd kan de verkoop geregeld zijn. U verkoopt uw woning direct en vertrekt naar het buitenland.

Wanneer het betalen van de hypotheek een probleem gaan vormen, en de verkoop op korte termijn nodig is, dan kunnen we de maandelijkse hypotheeklasten overnemen door het te leasen. U bent dan vrij van de verantwoordelijkheden voor het huis omdat wij er voor zorgen. Daarbij zullen we nu een prijs afspreken waarvoor u ons een optie gunt om het huis in de toekomst te kopen. Voor meer informatie klik op HUIS VERKOPEN ZONDER RESTSCHULD.

Uw huis verkopen lukt niet? Onze investeerders kopen huizen in elke staat. Huis met lekkage verkopen? Huis met achterstand in betaling, huis dat geverfd moet worden? Een huis met een huurder verkopen? Laat het ons weten en we zoeken een oplossing.

Als U Meer Wilt Weten, Vul Dan Het Formulier Op de Home Pagina In of Bel Ons voor Informatie: 06 53 20 71 86

Niet emigreren maar wel huis snel verkopen? Klik HIER voor meer informatie

06 53 20 71 86