Erfenis

Woning uit Erfenis Snel verkopen! 

Geweldig, een woning geërfd! Maar er blijkt nog een hypotheek op te rusten en u moet de maandlasten gaan betalen. En de fiscus wil graag de erfbelasting afrekenen….  leuke erfenis of toch niet? Zo snel mogelijk verkopen en het geld veilig stellen dus.

Want een hypotheek die elke maand betaald moet worden, het woningonderhoud en de zorgen om leegstand wilt u er niet bij hebben.  Als de woning niet direct verkocht kan worden kunt u niet genieten van de erfenis, dus u wilt zo snel mogelijk verkopen zonder kosten. Dat kan! 

U wilt dus uw woning snel verkopen zonder restschuld.

Wat kunnen wij voor u doen:

U wilt in ieder geval geen dubbele maandlasten en ook voorkomen dat u van de bank de woning gedwongen moet verkopen. Maar uw huis verkopen met verlies is ook geen aantrekkelijke optie.

Wat is de beste manier om uw huis te verkopen? Wanneer u of iemand in de familie een woning geërfd heeft, dan is contant en snel verkopen aan een investeerder een goede optie om op korte termijn van de voordelen te genieten. 

Vragen? Vul dan het Formulier in op de Home Pagina of Bel Ons voor Informatie: 06 53 20 71 86

Misschien is de woning lang bewoond geweest en inmiddels gedateerd of niet in goede conditie, waardoor u eerst een fors bedrag moet investeren om de woning op te knappen voordat deze verkocht kan worden. Huis met lekkage of achterstand in verfwerk verkopen? Daarvoor is financiering nodig. Dan nog de zorg en aandacht tijdens een verbouwing, de verbouwing managen en dat terwijl u misschien niet eens dichtbij woont. Kopers kijken vaak niet door de achterstand heen, waardoor u de woning niet snel kunt verkopen. Onze investeerders kopen woningen in alle condities, oud en nieuw. 

Als er meerdere erfgenamen zijn dan moet de opbrengst in de woning verdeeld worden en blijft er voor iedereen een klein deel over. Ook heeft de een misschien meer behoefte aan een snelle verkoop dan de ander.

Verkopen op de woningmarkt is onvoorspelbaar, zeker voor woningen die gerenoveerd moeten worden. Ze staan ofwel lang te koop, of worden voor een lage prijs verkocht. Daar moet dan ook nog de makelaarsvergoeding af. Op deze manier verkopen is niet economisch.

Kan de woning niet verkocht worden omdat de hypotheek nog te hoog is en er een restschuld zou ontstaan, klik dan op HUIS VERKOPEN ZONDER RESTSCHULD

Een leegstaande woning gaat snel achteruit en kan het opvallen voor krakers en inbrekers. Beschadigde of dichtgetimmerde woningen zijn al helemaal niet aantrekkelijk voor kopers. Dit alles zal niet bijdragen aan een snelle verkoop.

Maar waarom zou u dat laten gebeuren? Een veel snellere en economische manier om het geld uit een geërfd huis te verkrijgen, is het aan een particuliere investeerder te verkopen.

Als u bereid bent om een lagere prijs te accepteren (wat een makelaar naar alle waarschijnlijkheid na verloop van tijd ook gaat vragen), dan kunt u bij Woning Investeerders Netwerk binnen 48 uur na bezichtiging een schriftelijke aanbieding ontvangen.  De woning hoeft niet gerenoveerd of opgeknapt te worden omdat investeerders woningen in elke vorm aankopen. Zo kunt u het contante bedrag binnen enkele weken ontvangen. Geen gedoe. Woning Investeerders Netwerk zoekt altijd creatieve manieren om uw woning te verkopen.

Vragen? Vul dan het Formulier in op de Home Pagina of Bel Ons voor Informatie: 06 53 20 71 86