Gebroken Ketting

Huis Snel Verkopen om In Uw DroomHuis te Trekken?

Het is een veel voorkomend scenario voor kopers en verkopers die vast zitten in een ketting van woningbezitters die graag willen verkopen. Als er ergens in de ketting iets niet doorgaat, zit de hele voortgang vast en kunt u uw woning niet verkopen.

Waarmee kunnen wij helpen:

Vragen? Vul dan het Formulier in op de Home Pagina of Bel Ons voor Gratis Informatie: 06 53 20 71 86

Er zijn verschillende aanleidingen om een woning te verkopen

En meer urgente oorzaken zoals:

Als uw situatie vraagt om woning snel te verkopen, dan kunt u zich de verkoop op de woningmarkt eigenlijk niet veroorloven. Er zijn teveel onzekerheden over de termijn waarop u kunt verkopen en de prijs die u krijgt dekt niet altijd de hypotheeklasten.

En als u een bod ontvangt, wil het nog niet zeggen dat de woning verkocht is, want een bod wordt vaak uitgebracht onder voorbehoud van financiering en het verkrijgen van een hypotheek is geen zekerheid en duurt bovendien enige tijd. Het gehele proces kan maanden of in een moeilijke markt zelfs jaren duren. 

En wat gebeurt er als net voor de verkoop van de woning een van de partijen in de keten de woning niet snel verkoopt? De ketting wordt verbroken en uw woning wordt niet verkocht. Gaat u de woning dan overnieuw aanbieden met alle onzekerheid die daarbij hoort of neemt u een dure overbruggingshypotheek om uw droomhuis te kunnen betrekken?

De meest zekere manier om een woning snel te verkopen is een directe verkoop aan een particuliere investeerder van Woning Investeerders Netwerk die contant kan kopen.  Er is geen voorbehoud van financiering en u ontvangt binnen 48 uur na bezichtiging een aanbieding. De afhandeling kan binnen enkele weken geschieden. Dit maakt een eind aan alle zorgen en het droomhuis komt dichterbij! 

Vragen? Vul dan het Formulier in op de Home Pagina of Bel Ons voor Informatie: 06 53 20 71 86