Huis Snel Verkopen In Amsterdam

Snel uw Huis Verkopen in AmsterdamSnel Uw Huis Verkopen In Amsterdam

Amsterdam is populair om te wonen, maar ook duur. Voor een aantal mensen te duur. Wilt of moet u uw woning snel verkopen, dan is verkopen aan een investeerder een goede optie. Ons netwerk is actief in Amsterdam en een aantal randgemeenten. Wat kunnen wij u bieden:

Vragen? Vul dan het Formulier in op de Home Pagina of Bel Ons voor Informatie: 06 53 20 71 86

banner_3

Misschien bent u werkloos geworden of bent u gescheiden en kunt u de maandlasten niet meer betalen. U wilt voorkomen dat de bank uw woning gedwongen gaat verkopen, want dan ontstaat een restschuld.

Wilt u geen bezichtigingen maar uw woning snel verkopen zonder de tussenkomst van een makelaar en zonder dat u kosten hoeft te maken? Maar uw woning zelf verkopen is ook niet gemakkelijk.

Ziet u door de bomen het bos niet tussen de huisopkopers en krijgt u soms niet eens antwoord van huizenopkopers? Wij doen alleen zaken met particuliere investeerders die we kennen en vertrouwen.

Woning Investeerders Netwerk heeft een groot netwerk van investeerders die interesse hebben in uw woning. U kunt uw woning direct verkopen. Wij begeleiden het hele traject waarvoor u geen kosten betaalt.

U verkoopt uw woning zonder kosten want alle kosten worden door onze investeerders betaald.

Dit mag u verwachten:

Onze Investeerders volgen de normen  van Woning Investeerders Netwerk. Dit houdt in dat u mag vertrouwen op een transparant proces en afwikkeling via de notaris zonder dat u daarvoor de kosten betaalt.

Vragen? Vul dan het Formulier in op de Home Pagina of Bel Ons voor Informatie: 06 53 20 71 86

 

Follow Marina de Haan’s board Huis Snel Verkopen – Woning Investeerders Netwerk on Pinterest.