Financiële Problemen

U kunt uw Hypotheek niet meer betalen?

U heeft financiële problemen en kunt uw hypotheek niet meer betalen? 1 op de 10 Nederlanders heeft problemen met het aflossen van schulden.  Een hypotheek is ook een ‘schuld’ en als u niet maandelijks uw lasten betaalt, kan de bank de woning gedwongen verkopen. 

Om dat te voorkomen wilt u de woning zo snel mogelijk verkopen en bij voorkeur zonder kosten. Dat kan. Omdat in ons geval de investeerder de kosten draagt.

Snel verkopen zonder kosten

Wat kunnen wij voor u doen:

Vragen? Vul dan het Formulier in op de Home Pagina of Bel Ons voor Gratis Informatie: 06 53 20 71 86

Dit is waar Woning Investeerders Netwerk mee kan helpen. Wij hebben particuliere investeerders die uw woning contant kunnen kopen. Daarom kan het vaak ook op korte termijn geregeld worden. Uw huis snel verkocht zonder bord in de tuin. Zonder kosten. 

Wij zijn geen gewone vastgoedhandelaar of opkoper.  Onze investeerders zijn particulieren die op zoek zijn naar een veilige belegging: vastgoed. Wij hebben een aantal manieren om uw huis snel te verkopen, waardoor u zelf geen kosten maakt. Uw huis verkopen via een makelaar duurt te lang en zelf verkopen is geen optie, want hoe krijgt u voldoende belangstellenden?

Restschuld bij verkoop? 

Als er geen overwaarde in de woning aanwezig is en de hypotheek hoger is dan de waarde van de woning dan kunnen we in sommige gevallen nog steeds helpen. Klik dan op HUIS VERKOPEN ZONDER RESTSCHULD.

Laat ons helpen nu het nog kan!

Vragen? Vul dan het Formulier in op de Home Pagina of Bel Ons voor Informatie: 06 53 20 71 86