HUIS ZELF VERKOPEN

UW HUIS ZELF VERKOPEN ZONDER MAKELAAR!

Uw woning verkopen via een makelaar duurt lang en is een onzeker proces. Zeker wanneer u uw huis snel of gedwongen moet verkopen, heeft u daar de tijd niet voor. Uw huis moet steeds in orde zijn voor eventuele bezichtigingen. En iedereen weet dat uw huis te koop staat. Dat is niet altijd wenselijk. 

Investeerders kopen uw woning DIRECT en zonder kosten. 

Vragen? Vul dan het Formulier in op de Home Pagina of Bel Ons voor Gratis Informatie: 06 53 20 71 86

Waarom niet verkopen via een makelaar?

Als de woning niet snel wordt verkocht, zal de makelaar vragen om de prijs te verlagen maar dan blijft u over met een restschuld. En u wilt uw woning niet met verlies verkopen. Eigenlijk wilt u ook alle rompslomp niet. Geen bezichtigingen, geen bord in de tuin…

Huis Zelf Verkopen zonder Makelaar

Huis Zelf Verkopen?

Kunt U Uw Woning Zelf Verkopen?

Jazeker kan dat, maar dat is veel werk en bovendien weet u niet waar u potentiële kopers moet vinden. U moet uw woning ergens aanmelden op een site maar het is niet zeker of dat iets gaat opleveren en hoe lang het duurt.En nog steeds moet u de woning netjes houden voor potentiële kopers die langs willen komen. 

Bij Woning Investeerders Netwerk hoeft u alleen maar te bellen en wij regelen de rest. Wij zoeken een investeerder die de woning wil kopen. Wij regelen alle vergunningen en de notaris. De investeerder betaalt alle kosten, zoals overdrachtsbelasting  de kosten van notaris en kadaster etx. Dus u kunt uw woning zelf verkopen, met onze hulp, maar zonder kosten. 

Kunt U uw Woning Verkopen Zonder Makelaar?

Jazeker! Woning Investeerders Netwerk is een netwerk van particuliere investeerders die woningen kopen, verkopen, huren, leasen, …  er zijn meerdere opties mogelijk. Investeerders kunnen een contant bod op uw woning uitbrengen, u hoeft niet te wachten op goedkeuring van de bank of tot een koper zijn eigen woning heeft verkocht. Nee, bij een investeerder kunt u uw woning direct verkopen. 

Wij begeleiden het gehele proces, wij vinden een investeerder voor uw woning. Omdat u geen makelaar nodig heeft, heeft u ook geen kosten. De investeerder betaalt de kosten van notaris, kadaster etc. Dus verkopen zoner makelaar en zonder kosten. 

Vragen? Vul dan het Formulier in op de Home Pagina of Bel Ons voor Gratis Informatie: 06 53 20 71 86

Follow Marina de Haan’s board Huis Snel Verkopen – Woning Investeerders Netwerk on Pinterest.