SCHEIDING

HUIS SNEL VERKOPEN NA SCHEIDING

Ooit was de woning een ‘spaarpot’ voor de oude dag maar tijdens een scheiding kan de woning een enorme last zijn. Als de woning niet verkocht kan worden, kunt u niet verder met uw leven.

Tijdens deze moeilijke periode zijn er veel zaken die de aandacht vragen. Aan de ene kant moeten er regelingen getroffen worden voor kinderen, de boedel verdeeld worden, nieuwe huisvesting gevonden worden, het nodige papierwerk geregeld worden terwijl aan de andere kant uw leven op zijn kop staat en alle emoties nog verwerkt moeten worden. Om in die situatie een koper te vinden voor de woning is een zorg, die u beter bespaard kan blijven.Maar wat in de meeste gevallen zeker moet gebeuren, is dat u uw woning snel wilt verkopen. En dat niet alleen: u wilt de woning ook zonder verlies verkopen.  

Wat wilt u tijdens de scheiding

Vragen? Vul dan het Formulier in op de Home Pagina of Bel Ons voor Gratis Informatie: 06 53 20 71 86

Tijd

Wanneer u de woning op de woningmarkt aanbiedt , kan het lang duren eer de woning verkocht is. Tot die tijd bent u samen verantwoordelijk voor het betalen van de hypotheek maar daarnaast voor de kosten van de nieuwe huisvesting. De woning is nu een last geworden en het spreekt uw spaargeld aan. U kunt financieel, noch emotioneel verder met uw leven. 

Huis Direct verkopen

 In zo’n situatie kan een contante verkoop aan een particuliere investeerder een goede optie zijn. Bij Woning Investeerders Netwerk kunt u binnen 48 uur na een bezichtiging een schriftelijke aanbieding ontvangen. Binnen enkele weken kan de verkoop geregeld zijn en heeft u geen zorgen meer over de hypotheek. U kunt ieder weer verder met uw eigen leven. Omdat u direct met een investeerder zaken doet, betaalt u geen makelaarsvergoeding. Dus verkopen zonder makelaar en zonder kosten!

Als er weinig of geen overwaarde (de waarde van de woning is hoger dan de hypotheek)  in de woning aanwezig is kunnen we met andere mogelijkheden helpen om snel uit uw huis te kunnen. klik dan HIER

Vragen? Vul dan het Formulier in op de Home Pagina of Bel Ons voor Gratis Informatie: 06 53 20 71 86