SINGLE en Een Huis Kopen?

AANBOD VOOR SINGLES!

Voor alleenstaanden valt het niet mee om een huis te kopen.  Hoewel, een huis kopen gaat wel maar een hypotheek krijgen is minder makkelijk! En wie heeft er startkapitaal op die leeftijd? Niemand toch?

Vragen? Vul dan het Formulier in op de Home Pagina of Bel Ons voor Informatie: 06 53 20 71 86

Op dit moment zijn er 2,8 miljoen singles in ons land. VAn de 7,6 miljoen huishoudens is dat een groot deel.

Wachtlijsten zijn lang, niet iedereen komt in aanmerking voor een sociale huurwoning en dus is de single aangewezen op een koopwoning. De bouw richt zich vooral op eengezinswoningen en die zijn vaak te groot voor starters en singles. Het woningaanbod voor deze groep is beperkt en als het er al is, financieel onhaalbaar.

Daarom hebben we de ‘Huren-om-te-kopen” formule bedacht. Try before you buy, zeggen de Engelsen. Huur je favoriete woning en weet dat je hem op termijn kunt kopen. Dat is financieel veel gunstiger want je hoeft niet meteen over de volledige koopsom te beschikken.

En je probeert de woning uit. Bovendien is alles wat je er knutselt of verbouwt voor jezelf. Dat krijg je later terug. Een ideale manier om je geld te beleggen, want stenen houden hun waarde terwijl geld op de bank niets waard is.

Vragen? Vul dan het Formulier in op de Home Pagina of Bel Ons voor Informatie: 06 53 20 71 86