Wat Zijn De Kosten?

UW HUIS VERKOPEN ZONDER KOSTEN!

Onze service is GRATIS voor u. Als u besluit uw huis uw huis aan een particuliere investeerder te verkopen, dan worden de kosten betaald door de investeerder. U kunt dan denken aan de kosten van administratie, kadaster en notaris.

Wat bieden wij:

Vragen? Vul dan het Formulier in op de Home Pagina of Bel Ons voor Gratis Informatie: 06 53 20 71 86

In het voortraject doet Woning Investeerders Netwerk onderzoek naar de waarde van de woning en de maandlasten, maar ook wat de waarde is om te kunnen verhuren. Soms worden stukken in het kadaster opgevraagd of wordt een taxatierapport gemaakt.

Een aanbieding is altijd vrijblijvend. Pas als we het samen eens zijn, wordt een afsprakenlijst en een voorlopig contract getekend. Na die periode moeten er stukken verzameld worden voordat de officiële documenten bij de notaris getekend worden.

Wanneer een particuliere investeerder een woning aankoopt, neemt deze alle  risico’s en kosten over die gepaard gaan met het verkrijgen van de financiën, de woning inclusief onderhoud en de eventuele verkoop ervan.

Waarom betalen wij alle kosten?

Onze klanten zijn niet altijd in de gelegenheid om de kosten van notaris of taxatie te betalen. We willen niet dat dit de verkoop tegenhoudt. Daarom houden we deze kosten aan onze kant. De investeerder verdient die kosten terug wanneer hij de woning uiteindelijk weer een keer doorverkoopt. Of goed verhuurt.

Vragen? Vul dan het Formulier in op de Home Pagina of Bel Ons voor Gratis Informatie: 06 53 20 71 86