VOOR INVESTEERDERS

ZOEKT U GOED RENDEMENT OP UW INVESTERING?

Geld op de bank vermindert in waarde. Dat weten we allemaal. Nog afgezien van de kosten die u aan de bank betaalt, is inflatie de oorzaak dat uw geld minder waard wordt. U bent dus op zoek naar een investering die een goed rendement oplevert en waarbij u niet te veel risico loopt.  Dat kan met bepaalde vastgoedinvesteringen. Alleen wilt u geen gedoe, geen tijd verspillen aan een nieuw vakgebied. Dat kan bij ons : u kunt ook bij ons investeren zonder u in vastgoed te hoeven verdiepen.

 

Een van onze investeerders zegt hierover:

“Mijn geld beleggen via Woning Investeerders Netwerk is een goede keus gebleken. Je belegt in woningen met een gegarandeerd rendement en hebt de waarde van de woning als onderpand. Je ontvangt de rente als een maandelijks inkomen en die rente is veel hoger is dan bij de bank. Er wordt gewerkt met contracten die door de notaris zijn opgemaakt en zo heb je een zekere belegging zonder dat je er zorgen over hebt” 

Hoe ontvangt u rendement? 

Hoe kunnen wij rendement bieden? Wij kopen woningen onder de marktwaarde en verkopen tegen voor de marktprijs, waardoor er een goed rendement per woning wordt behaald. Om deze woningen aan te kopen sluiten wij geldleningsovereenkomsten met particuliere investeerders af. Dat kunt u zijn. De hoogte van de lening is variabel. Het betreft een rendement van minimaal 4% en een variabele looptijd (vaak 5 of 7 jaar maar langer is ook mogelijk). Als verzekering voor de lening wordt 1e recht van hypotheek verstrekt dat door de notaris wordt vastgelegd. Dit betekent dat u een onderpand en onderliggende waarde heeft voor uw lening. 

Als u geïnteresseerd bent in onze vastgoedinvesteringen met goed rendement, vult u dan het FORMULIER in of bel ons op 06 53 20 71 86 voor gratis en vrijblijvende informatie.

Woning Investeerders Netwerk helpt mensen hun huis snel te verkopen , zodat zij verder kunnen met hun leven.

Daarnaast bieden we kansen aan een geselecteerde groep investeerders die enerzijds graag een goed rendement op hun vermogen willen ontvangen en anderzijds een maatschappelijke bijdrage willen leveren en mensen willen helpen die graag verder willen met hun leven. 

Bij onze vastgoedinvesteringen kunnen we uw investering garanderen door onderliggende waarde van de woning, zodat u met een gerust hart kunt investeren. Dit heet 1e recht van hypotheek en wordt door de notaris vastgelegd. Dit betekent dat mochten wij onverhoopt niet in staat zijn om uw rente of lening terug te betalen, de woning wordt verkocht en u uw geld alsnog terug ontvangt. 

Woning Investeerders Netwerk is een netwerk van particuliere investeerders. Een deel van ons netwerk investeert hun geld bewust in huizen en kent de markt. Een ander deel van de investeerders heeft geen tijd of behoefte om een heel nieuw vakgebied te leren maar wil wel graag meer rendement dan bij de bank.

Investeren kunt u bij ons op verschillende manieren. Zoekt u een woning, die verhuurd is of die u zelf kunt verhuren dan bent u hier aan het juiste adres. Wilt u zich niet verdiepen in de vastgoedmarkt, maar wel goed rendement op uw geld maken, dan kunt u denken aan een lening met de zekerheid van een onderliggende waarde. Rentepercentages zijn hier beduidend hoger dan bij de bank.

Inmiddels kunt u ook Preferente Aandelen van ons bedrijf kopen. U heeft dan een aandeel in het bedrijf, zonder stemrecht, zodat u niet mee hoeft te beslissen maar wel recht heeft op dividend. 

Investeren in vastgoed bij ons betekent dat u een maatschappelijke bijdrage levert. Er zijn mensen die tijdelijk in de problemen zijn geraakt en daardoor hun huis uitgezet dreigen te worden. In de gevallen die wij tegenkomen vaak ten onrechte. Banken werken lang niet altijd mee aan een oplossing. Deze mensen willen wij helpen. U ook?

Als u geïnteresseerd bent in onze investeringen, vult u dan het FORMULIER in of bel ons op 06 53 20 71 86 voor gratis en vrijblijvende informatie.